Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Színlelt Orgazmus képes leírás - Orgazmus.tlap.hu
részletek »

Színlelt Orgazmus - Orgazmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: orgazmus.tlap.hu » Színlelt Orgazmus
Keresés
Találatok száma - 4 db
A színlelt orgazmus

A színlelt orgazmus

Nos tudnod kell, hogy a nők képesek olyan alakításra amit simán lehetne Oscarra jelölni. Igazi tehetségek. De nem csak a nők ilyen tehetségek, mert ugyan a nők 70%-a élvez csak úgy heccből, addig a férfiak is felsorakoznak azért egész rendesen a maguk 25%-val. Mondjuk egy pasinál ez érdekesebb dolog lehet a hamis élvezés. Könnyen ellenőrizhető.:-) Vagina vagy klitorisz? Van olyan nő aki vagina érzékeny, és van olyan is aki klitorisz érzékeny, és vannak olyanok is akik a G-pont izgatását kedvelik.(bár ez is igazából vaginális érzékenység) Az első körben futottaknak nincs szükségük csikló izgatásra, míg a második kategóriás hölgyek csak így képesek eljutni a csúcsra. Persze akad olyan is aki mindegyikre képes. Nekik van a legjobb dolguk, mert bárhogy jó a szex. A kiltorisz érzékenyeknek talán egy fokkal jobb dolguk van, a vagina érzékenyekkel szemben, mert a csikló ugye elég szembetűnő helyen van, könnyen elérhető, izgatható, nem úgy mint a G-pont. Bár ha egyszer meglelik akkor utána nem tűnik el.:-) Tehát ha elég mélyre hatóan tanulmányoztad ezt a pár sort nem jelent majd problémát elvinni a barátnődet a csúcsra.

Orgazmus? Színlelt vagy igazi?

Orgazmus? Színlelt vagy igazi?

Miért megy a nők egy részének jobban az élvezet megjátszása, mint az élvezet maga? Miért kell orgazmust színlelniük - és mit lehet ellene tenni? A férfiak szinte minden aktus alkalmával eljutnak az orgazmusig. Legtöbbjüknek ez a szex lényege, az alapvető cél, a megcáfolhatalan bizonyítéka annak, hogy a teljesítményük ugyanolyan jó, mint eddig. De gyakran elkövetik azt a hibát, hogy feltételezik, a szex a partnerüknek is olyan volt, de legalábbis hasonló, mint nekik. A nőknek viszont nincs mindig orgazmusuk! Néhányan el tudnak jutni a csúcsra a partnerükkel is, mások csak önkielégítés közben, és vannak nők, akiknek még sohasem volt orgazmusuk. Mellékes élvezet? Ez nem is lenne nagy probléma. A nők többségének az orgazmus csak egy a sok öröm közül, amiket a szex nyújt: A partner bizalmas közelségét, az összebújást, a simogatásokat és öleléseket jelenti. Egy nőnek az orgazmus nem feltétlenül a szex lényege. Örülünk, ha sikerül, de ha nem, az sem a világ vége.

Színlelt orgazmusok

Színlelt orgazmusok

Miért maradhat el az orgazmus? Egy német kutatás szerint a nők közel 80%-a színlelt már gyönyört a szexuális együttlét során. A férfiak döntő többsége nem veszi észre, ha partnere az orránál fogva vezeti. Milyen jelekből következtethetünk arra, hogy a nő csak megjátssza az orgazmust?

Színlelt orgazmusok - nlc

Színlelt orgazmusok - nlc

30 éves nő vagyok, több kapcsolatom is volt, mégis színlelem az orgazmusaimat. Nem tudok lazítani, egyszerűen lefagyok, lebénulnak a tagjaim. Pedig van bennem szenvedély, vágy is, csak valahogy képtelen vagyok igazán élvezni a saját testem. Kedves Soma! 30 éves nő vagyok, és volt pár hosszabb távú kapcsolatom, de mindeddig sikerült kitérnem az elől, hogy igazán komolyra forduljanak a dolgok. Most viszont belépett az életembe egy olyan fiú, akinél jobbat nem kívánhatnék, pedig úgy érzem, meg sem érdemlem. A gond csak az, hogy annyira rettegek a kötöttségtől, az igazi családtól, hogy képtelen vagyok örülni neki. A családi hátterem valószínűleg nagyban befolyásolja ezeket az érzéseket. A szüleim házassága nem volt jónak mondható, közel 30 év után váltak el, pár évvel később apám meg is halt. Az én otthon töltött időszakomat folytonos feszültség jellemezte apám alkoholizmusa miatt. Nem voltak verekedős balhék nálunk, csak valami csendes, de annál borzasztóbb feszültség. Ha apám otthon volt, az egész család szorongott. Ezt külső szemlélő el sem hitte volna.

igennem
Tuti menü