Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önkielégítés képes leírás - Orgazmus.tlap.hu
részletek »

Önkielégítés - Orgazmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: orgazmus.tlap.hu » Önkielégítés
Keresés
Találatok száma - 9 db
A tökéletes önkielégítés

A tökéletes önkielégítés

Ha jó érzés és nem fogod magad bántani, akkor nincs semmi baj az önkielégítéssel. Az orgazmus és a gyönyör a cél, de mindenki máshogy ér el az út végére. Ha többet szeretnél tudni az önkielégítésről, akkor olvass tovább! Először helyezkedj el kényelmesen. Ha tárgyakat is akarsz használni, akkor készítsd elő őket. Valahogy kerülj hangulatba, például olvass erotikus könyvet vagy nézz erotikus filmet, gondolj egy múltbeli szexuális élményre, ami még mindig felizgat, vagy álmodozz egy olyan élményről, amit át szeretnél élni.

Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve

Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve

Az önkielégítés (szabadon letölthető) gyakorlati kézikönyve mindenki számára igyekszik bemutatni az önkielégítést, és annak gyakorlatát. A kézikönyv azok számára is sok újdonságot tartalmazhat, akik rendszeresen önkielégítenek, de szeretnék alaposabban is megismerni a testüket, és nyitottak az új élvezetekre is. A könyv számos kérdés, és probléma figyelembe vételével készült, és igyekszik válaszokat adni. A fő hangsúly a gyakorlatra helyeződik, és a hétköznapi életben előforduló technikai tippeket, trükköket is tartalmaz. A szerző nem képzett szakember, tehát nem szexológus, és szexuálterapeuta, de bármikor szívesen áll rendelkezésre, ha további kérdés merül fel.

Chat az önkielégítésről

Chat az önkielégítésről

Chat-elés, fórumozás és beszélgetés az önkielégítésről fiúkkal és lányokkal, kötöttségek nélkül! Oszd meg a tapasztalataidat a többi chatelővel, szerezz új információkat, tanulj új dolgokat, vagy csak nézelődj! A chatfoto.hu erotikus fórumain és szobáiban rengeteg érdekes témát vitatunk meg, és sok izgalmas kapcsolat születik minden nap. Ennek te is részese lehetsz! Belépés akár regisztráció nélkül is, de az oldalra regisztrált tagok profilokat hozhatnak létre, barátokat, ismerősöket is kereshetnek.

Férfi maszturbáció

Férfi maszturbáció

Sokféle férfi maszturbálási technika bemutatva videóval illusztrálva. Tipp: Sok férfi gyakorolja az egy pillanatra megállás - elindulás módszerét ezzel meghosszabbítva a maszturbációs időt. A megálláson túl a merev hímvessző enyhe megszorításával is hosszabbíthatunk az aktuson, így tovább késleltetve az orgazmus pillanatát.

Hogyan kell maszturbálni (férfiaknak)?

Hogyan kell maszturbálni (férfiaknak)?

A maszturbálást (önkielégítést, ecskázást) a mai napig sokan tabuként kezelik, pedig a szexuális egészségnek természetes része, s nemcsak saját magunknak okozhatunk vele örömet, de testünk működésének jobb felfedezésével partnerünknek is pozitív meglepetéseket okozhatunk. A legtöbb férfi úgy gondolja, hogy már mindent tudnak e témáról. Valójában azonban többnyire a többség csak töredékét ismeri az erotikában és orgazmusban rejlő lehetőségeknek.

Maszturbáció és önkielégítés

Maszturbáció és önkielégítés

A fiúknak a magömlés kontrollját/ késleltetését kell megtanulniuk, a lányoknak magát az orgazmus képességét, tehát hogy el tudjanak jutni az orgazmusig önkielégítéssel, majd párkapcsolatban. A maszturbáció a nemi szervek kézzel történő ingerlését jelenti, ha a nő vagy férfi önmagának okoz kézzel szexuális izgalmat vagy kielégülést. Az önkielégítés fogalma annyival tágabb, hogy ezt is önmagának végzi az ember, de használhat a kezén kívül segédeszközt: párnát, paplant, plüss játékállatot, vízsugarat, vibrátorokat, gésa golyókat, vagy csak összehúzza combizmait, ringatózik, stb. hogy csak a leggyakoriabbakat említsem. A fiúknál és a lányoknál lényegesen eltérő funkciója van az önkielégítésnek a pszichoszexuális fejlődésben. A fiúknak nem kell 'tanulniuk' az orgazmus élményét. 12-14 éves korban az első spontán (éjszakai) magömléssel (pollúcióval) átélik az orgazmus élményét is. Esetenként már korábban magömlés nélküli önkielégítéssel is lehet orgazmusuk.

Női maszturbáció

Női maszturbáció

Nem kell félteni a szende kislányokat, minden elképzelhető tárgyat magukévá tesznek, minden elképzelhető helyen magukhoz nyúlnak, fantáziájuk és eszköztáruk nem ismer határokat. olvass igaz történeteket! A maszturbáció művészet, a fantázia pedig nem ismer határt, ha arról van szó, hogyan tudnánk magunknak különleges örömöket szerezni gyorsan, egyszerűen, házilag, vagy kalandként megélve autóban, irodában, nyilvános helyen.

Őszintén az önkielégítésről

Őszintén az önkielégítésről

A nők egy része szinte rá sem vehető az önkielégítésre! Pedig enélkül a tapasztalat nélkül nehezen elképzelhető, hogy a nő az orgazmust valaha is megtanulja. Mindenekelőtt szögezzük le, hogy mindkét nemnél egy teljesen természetes folyamatról van szó. Az első éjszakai magömlést követően a fiúk 95 százaléka maszturbál, a nőknél azonban csak 65-70 százalék teszi ezt. Más az eredet a fiúknál és lányoknál A fiúk nemi szervének egy része testen kívül van, jól látható, s a kisgyerekek is önfeledten játszadoznak vele. Ez a felnőttek pozitív hozzáállásával is találkozik, olykor még biztatják is, mert férfias-kanos cselekedetnek tartják. A lányok nemi szerve belül van, elrejtve, eldugva, közel sincs annyira szem előtt, s ha a kislányok keze a lábuk közé téved, nem a szülők hallelujázásával találkozik, hanem tiltással: nem szabad!

Vibrátor szexshop

Vibrátor szexshop

Szexuális segédeszköz, vibrátor, szexi fehérnemű, síkosító és vibrátor szexshopja és nagykereskedelme erotikus, vicces ajándéktárgyakkal. Akár kapcsolatban élsz akár egyedül, engedj néha egy-egy különleges, szexi fehérneműnek vagy extravagáns vonalvezetésű erotikus ruha modell csábításának, hogy a kiszemelt partner vagy Kedvesed fejét újra és újra elcsavarhasd.

igennem
Tuti menü