Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
G pont képes leírás - Orgazmus.tlap.hu
részletek »

G pont - Orgazmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: orgazmus.tlap.hu » G pont
Keresés
Találatok száma - 5 db
A G-pont ingerlése

A G-pont ingerlése

Dorottya véletlenül talált rá a kábító, gyönyört kiváltó gombra, és teljesen megváltozott a nemi élete. "A barátommal kutyapózban szeretkeztünk, és egy kicsit mélyebbre hatolt, mint szokott - meséli a 25 éves tanárnő. - Hirtelen elkapott egy nagyon heves, kellemesen fájó érzés, mélyen belül. Életemben először jutottam a csúcsra magától a behatolástól, minden csiklóizgatás nélkül. Hatalmas erejű orgazmust éltem át, heves és varázslatos rángások járták át egész testemet."

A G-pont titkai

A G-pont titkai

A G-pont ingerlése olyan kielégülést nyújt, amely semmi máshoz nem fogható. Megmutatjuk, hogyan találhatod meg tested legnagyobb örömzónáját, s hogyan edzheted olyanná, hogy segítségével bármikor képes legyél átélni az orgazmusok orgazmusát! Mi az a G-pont? A G-pont tulajdonképpen nem is pont, hanem zóna, gyakran nevezik G-foltnak is. Nevét felfedezőjéről, Ernst Gräfenberg német nőgyógyászról kapta, aki 1950-ben publikálta kutatásainak eredményét. A G-pont a hüvely elülső falán található borsónyi-babnyi mirigy, amelynek ingerlése intenzív gyönyörhöz juttatja a nőt.

G-pont kérdés

G-pont kérdés

A misztikus Gräfenberg-pont (G-pont) kutatása közel hatvan éve tart, az izgalmi pont létezése, elhelyezkedése, és működése mind a mai napig megosztja a kutatók véleményét. Ezúttal egy újabb elméletről esik szó. A G-pont, 1950-es felfedezése óta, heves viták forrása, számtalan szakértő van azon a véleményen, hogy az örömpont egy mítosz, nem létezik, mások szerint nem egy pontról van szó, hanem egy szabálytalan területről, egy harmadik álláspont szerint a G-pont területe pontosan nem beazonosítható, egy állandóan vándorló, szabálytalan gombbal van dolgunk.

Hol van a G-pont?

Hol van a G-pont?

Tudományos vélemények szerint a G-pont általi orgazmus sokkal erősebb, és élvezetesebb, mint a csikló általi. De hol is van a G-pont? Segítségünkkel találd meg ezt az érzékeny pontot..... Hol van a G-pont? A G-pont a vagina nyílásától körülbelül két ujjpercnyire található. A G-pont szivacsos, 2,5-3 cm-es terület a húgycső közelében, és tapintásra olyan, mint egy kicsi szivacs. Mivel minden nő különbözik, a G-pont helye mindenkinél más és más.

Találd meg a G-pontodat

Találd meg a G-pontodat

Az örömforrás csúcspontja, amiről sok nő ábrándozik, ám csak kevesen tapasztalhatták meg. Misztikus, vágyva várt, sokszor megfoghatatlan, megfogalmazhatatlan kéjközpont, ami a kétkedők ellenére igen is létezik. Csak meg kell találnod! Mert a nő nem csak a csikló révén élhet át orgazmust. Aki már átélte a hüvelyi kielégülést, és ezen belül a Grafenberg-pont nyújtotta élvezetet, pontosan tudja, mennyire más, mennyivel eget rengetőbb az ilyen beteljesülés.

igennem
Tuti menü