Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erotikus Játékszerek képes leírás: Vibrátor - Vibrátorok [3. oldal]
részletek »

Erotikus Játékszerek: Vibrátor - Vibrátorok [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: orgazmus.tlap.hu » Erotikus Játékszerek
Keresés
Találatok száma - 37 db
Vibrátor

Vibrátor

Szexáruház online Szexshop ahol az erotikus segédeszközöktől a ruhákig minden egy helyen. Szilikonos vibrátor? Zselés vibrátor? Élethű vibrátor? Vízálló vibrátor? A Szexáruház oldalán minden kategóriában megtalálhatod a hozzád legjobban passzoló vibrátort! Gyors szállítás és folyamatos akciók várnak!

Vibrátor vagy műfarkak

Vibrátor vagy műfarkak

Mi a különbség a vibrátor és a műfarok között? Többek szerint a villanykörte volt a legfontosabb találmány az elektromosság feltalálása óta, mások szerint azonban a inkább a vibrátor vívta ki e nemes címet. Ez a fejezet a vibrátorokról és a műfarkakról szól. Sokan tévesztik össze a vibrátort a műfarokkal. Ez viszont legalább akkora tévedés, mintha a kengurut kevernénk össze a tehénnel. Ugyan mindkettő állat növényevő, de itt véget is ér a ha­sonlóságok listája. A vibrátorok inkább a rezgő mivoltuk miatt közkedveltek, míg a műfarkak inkább a természetes megjelenésük miatt hódítanak. Mégsem a külalakjuk miatt választják egyesek gyakrabban a vibrátort, mások pedig a dildót, hanem az alapvető funkcióbéli különbségeik miatt: A vibrátorok jellemzően a nemi szerveken kívül szoktak tartóz­kodni, nem pedig bennük. A műfarok pedig realisztikus, pénisz alakú, és funkciója is hasonló a hímvesszőjéhez. Nem vibrál mint egy vibrá­tor, viszont képes a hüvely belsejében is hitelt érdemlően visel­kedni, és ki-be lehet húzogatni. Sokan még fel-le irányuló mozgást is végeznek velük a szeméremajkaik között.

Vibrátorok - ErotikaMarket

Vibrátorok - ErotikaMarket

Vízálló, zselés anyagú vibrátor, hozzáépített gyöngyös análbottal. -- Klitorisz-ingertüskék, a tökéletes kiegészítők. Lágy, rugalmas, zselés anyag, glitterekkel. -- Exkluzív termék, nem csak a szem kényeztetésére... Fekete, bársonyos tapintású alapon spirálisan felfutó, csillogó kövekkel díszítve -- Fekete, enyhén hajlított vibrátor a szárán körben csillogó kövekkel.

igennem
Tuti menü